Activiteitencommissie V.V. Westerwolde organiseert elfde potgrondactie in successie

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE –   Zaterdag 25 februari a.s. organiseert de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde al weer voor de elfde keer een potgrondactie.

Evenals vorig jaar is het de bedoeling in een lange ochtend (van 9.30 tot 13.00 uur) alle huizen in Vlagtwedde en directe omgeving langs te gaan en te proberen weer de nodige zakken potgrond van 20 liter aan de man te brengen.

Mocht men op voorhand potgrond willen bestellen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar potgrondactie@vvwesterwolde.nl Naam, adres en het aantal zakken potgrond hierbij graag even op een duidelijke manier vermelden.  

Uiteraard is de commissie voor een dergelijk grote actie de nodige medewerking nodig. Daarom doet de commissie de oproep aan de leden van de vereniging, maar zeer zeker ook overige belangstellenden, zaterdag 25 februari te helpen bij de verkoop van potgrond. Daarbij opgemerkt dat auto’s met een aanhanger of bestelbusjes ook nog van harte welkom zijn. Per mail (eveneens potgrondactie@vvwesterwolde.nl) kan er aangegeven worden wat de mogelijkheden zijn.  

Uiteraard hoopt en rekent de commissie weer op voldoende medewerking en een grote verkoop van potgrond, waarbij potgrondbestellingen natuurlijk nu al van harte welkom.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.