Gerardusschool wint frikandellenwedstrijd

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Gisteren won de Gerardusschool de door carnavalsvereniging de Bultruters georganiseerde frikandellenwedstrijd.

Gisteren organiseerde carnavalsvereniging de Bultruters een frikandellenwedstrijd. Hieraan deden de volgende teams mee: Kroost, de Bultruters, Takkekrakkers, Rampestampers en H. Gereardusschool.

Het team van de Gerardusschool wist de meeste frikandellen naar binnen te werken. Zij wonnen hiermee 111,11 euro en een mooie wisselbeker.

De carnavalsvereniging maakt zich nu op voor het grote carnavalsfeest. Deze week worden de scholen in Bultrutersland bezocht en aan zieken en ouderen uitbakjes uitgedeeld. Zaterdag start om 11.11 uur bij de grensovergang Rütenbrock / Ter Apel de optocht. Deze optocht sluit ’s middags aan bij de grote carnavalsoptocht in Ter Apel.

Samen met Flexlive wordt ’s avonds in de Polderputten het carnavalsfeest gevierd, op zondag gevolgd door het kindercarnaval, met medewerking van onder anderen Magicjohn. Op maandag organiseren ze de Rosenmonntagparty, met o.a. Feestdj Kevin en de prijsuitreiking van de optocht.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.