Vierde verdachte inzake onderzoek dood 35-jarige man uit Emmen

Foto: Hilvert Huizing

EMMEN – De politie heeft gisteren een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 35-jarige man uit Emmen afgelopen zaterdag. Het betreft een 23-jarige man uit de gemeente Midden-Drenthe.

Zaterdagochtend rond 07.15 uur werd op de galerij van een wooncomplex aan de Hunenbaan een overleden 35 jarige man aangetroffen. De recherche doet onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen. Forensische Opsporing heeft in en rondom de plek waar het slachtoffer is gevonden sporenonderzoek gedaan. Alle scenario’s staan op dit moment nog open en ook een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten.

Drie aanhoudingen

De politie heeft zaterdagochtend drie verdachten aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden. Het gaat om een 20-jarige man uit Emmen, een 22-jarige man uit Emmen en een 23-jarige man uit Emmen. Zij zitten nog vast en worden gehoord. De recherche doet onderzoek naar hun rol en mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de 35-jarige man. Gisteren werd een vierde verdachte aangehouden. Dit betreft een 23-jarige man uit de gemeente Midden-Drenthe.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.