Elly en Erik staan sterk voor GroenLinks in de provincie

Foto ingezonden door GroenLinks Pekela

PEKELA, GRONINGEN – In de gemeenteraad van Pekela zijn Elly Knevelman en Erik Schipper in het afgelopen jaar druk geweest met onder meer de energietoeslag, gestapelde mijnbouw, de omgevingswet, de afschaffing van de hondenbelasting en uiteraard het behoud van de Pekelder bruggen. Wij zijn blij dat éindelijk de wensen van onze GroenLinks-fractie over de participatie van de bruggen door het college in vervulling zijn gebracht.

Veel onderwerpen overschrijden de gemeentegrenzen, waarbij ook oplossingen van buitenaf moeten komen, zoals bijvoorbeeld extra geld voor de bruggen. Daarom hebben wij in Pekela ook sterke binding met de provincie. Binnenkort komen meerdere Statenleden van GroenLinks op werkbezoek om te ervaren wat Pekela te bieden heeft.

Om de sterke band met de provincie te behouden, staan Elly en Erik daarom ook op de kieslijst voor de Provinciale Staten op respectievelijk plek 25 en plek 43.

Vanuit onze gezamenlijke afdeling ‘GroenLinks Veenkoloniën’ zijn wij zeer sterk vertegenwoordigd in de top van de kandidatenlijst met; Nadja Siersema (Stadskanaal) op plek 2, Gerie Ebeltjes (Veendam) op plek 7 en Rianne ten Veen (Veendam) op plek 11.

Onze speerpunten zijn o.a.; verbeteren van de bereikbaarheid en leefbaarheid in dorpen, bestrijden van (energie)armoede, stoppen met mijnbouwactiviteiten, eerlijke verdeling van klimaatkosten en nog veel meer dat u kunt terugvinden via onderstaande link.

Verkiezingsprogramma GroenLinks Provinciale Staten

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.