PALVU uit oude Pekela speelt het blijspel: Een beeld van een man

Foto: Fred Stötefalk

BOVEN PEKELA, OUDE PEKELA – PALVU uit oude Pekela speelt het blijspel: Een beeld van een man.

In september 2022 mocht Toneelvereniging PALVU uit Oude Pekela 85 kaarsjes uitblazen. Om dit jubileum luister bij te zetten speelt PALVU het blijspel “Een beeld van ’n man”, een blijspel in drie bedrijven geschreven door J. Hemmink-Kamp.

Het stuk speelt zich af in de werkkamer van de Barones die verzot is op kunst verzamelen. Haar man de Baron is er een met een gebruiksaanwijzing. Een butler een tuinman en een kokkin samen met haar keukenmeisjes mogen niet ontbreken. Dit alles komt samen in een verassend, pikant, warmbloedig en geestig spel. De personages zijn heerlijke mensen door hun schlemielige ondeugden die een ieder zal herkennen.

PALVU speelt op 4 maart in de Riggel in Boven Pekela en op 25 maart en 1 april in de Binding in Oude Pekela.

Kaarten voor De Binding zijn verkrijgbaar bij Schoenservice Brokschmidt in Oude Pekela (winkelcentrum De Helling 2) en bij MFC De Binding in Oude Pekela (Sportlaan 4). Kaarten voor de voorstelling in De Riggel kunt u bestellen via de website van De Riggel: www.deriggel.nl of reserveren via tel. nr. 06-42489683. Voor alle avonden geldt dat de zaal open gaat om 19:00 uur en de voorstelling zal beginnen om 20:00 uur.

Foto’s en video: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.