Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Donderdagmorgen is tussen negen en tien uur op de Schullendamm een geparkeerde grijze Opel Meriva aangereden. Over de hoogte van de schade is niets bekend. De veroorzaker is doorgereden zonder gegevens achter te laten.

Hilkenbrook

Tussen donderdag 19.00 uur en vrijdag 5.50 uur is bij een geparkeerde Fiat Doblo ingebroken. De wagen stond die tijd aan de Esterweger weg. Uit de auto zijn diverse spullen weggenomen. De exacte hoogte van de schade is nog niet vastgesteld. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.