Onderhoudsgroep V.V. Westerwolde presenteert nieuwe werktruien

Foto: HJ Pleiter

VLAGTWEDDE – Belangrijkste onderdeel van de werkochtend van de onderhoudsgroep van de v.v. Westerwolde op vrijdag 25 februari was de presentatie van de onlangs nieuw aangeschafte werktruien. Nu de werkgroep nagenoeg voltallig bij elkaar was, dus hét geschikte moment een groepsfoto te maken. Ondanks het druilerige weer lukte het om een mooie foto te maken en om de sponsoren die zich spontaan aangemeld hadden voor een financiële bijdrage eens extra te benoemen.

De werktruien en een bijbehorend T-shirt werden mede mogelijk gemaakt door: Jan Huls (Motoport Assen), Jeroen Eibergen (Installatietechniek in Vlagtwedde), Frits Eding (Animal Fences in Vlagtwedde), Henk Hebers sr. en jr. (’t Oal Kroegie – Bourtange), Alexander Okken (Houthandel Westerwolde – Onstwedde), Erik Wilts (Massage Therapie  – Vlagtwedde) Wim Eelsing / René Meems (Beeldend Media in Vlagtwedde), de selectie van zondag 1 van de v.v. Westerwolde en de jeugdcommissie van de v.v. Westerwolde.

Een grote blijk van waardering en natuurlijk dan ook dank richting deze sponsoren die allen van mening waren dat de leden van de onderhoudsgroep in een passende trui werden gestoken. En dat is zo te zien prima gelukt.

Ingezonden door HJ Pleiter

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.