Eieren zoeken en paasvuur bij de Rhederbrug

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Plaatselijk Belang Rhederbrug e.o. organiseert op eerste Paasdag ( 9 april) weer de traditionele fakkeloptocht naar de paasbult. Voor de kinderen tot 12 jaar is er voorafgaand aan deze tocht ’s-middags eieren zoeken in het Sandjerpark.

Voor degene die de meeste paaseieren vindt is er een leuke prijs. Aanmelden en parkeren is om 13.30 uur op de parkeerplaats bij buurthuis de Brug.

Om 19.30 uur vertrekt de fakkeloptocht bij het buurthuis richting de paasbult. Verzamelen om 19.00 uur op de parkeerplaats. Hier zijn ook de lampions en fakkels verkrijgbaar. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we dan genieten van het paasvuur. Alle kinderen kunnen deelnemen aan deze optocht, natuurlijk kunnen ouders, grootouders en anderen ook meelopen.

Het inbrengen van snoeihout: Het inbrengen van snoeihout is gratis en kan op de zaterdagen 1 en 8 april tussen 9.00 en 14.00 uur aan de Vonkslaan, ter hoogte van huisnummer 55. Komt het niet uit dan kan het ook op afspraak, bel hiervoor J.A. Groen, Tel. 0597-531967. Alleen snoeihout, geen boomwortels-stronken of dikke takken. Tot ziens op 1e Paasdag – 9 april.

Meer informatie vindt u HIER.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.