Driedorpenwandeltocht op zaterdag 22 april 2023

Foto: Catharina Glazenburg

VEELERVEEN – Op 22 april wordt vanuit het dorpshuis Ons Noabershoes te Veelerveen door Stichting Sportdorp Wedde-Veelerveen de jaarlijkse driedorpenwandeling georganiseerd. De tocht wordt ook dit jaar uitgezet door Kaety Tack.

U kunt meelopen met twee individuele wandeltochten van 10 of 20 km. Bij aanvang is er koffie met cake en bij terugkomst wacht u een heerlijke kop soep. Tussen 9.00-9.30 start de wandeling van 20 km en tussen 9.30-10.00 start 10 km

Opgave( verplicht ) via onderstaand nummer of e-mail adres.
Graag bij de opgave naam, afstand en mobiele nr. doorgeven van de telefoon die u meeneemt tijdens de loop.

Email: sportdorpwedde.veelerveen@gmail.com
Tel. Jop Hammer 0625045014
Adres Dorpshuis: Scheidingsweg 20 Veelerveen

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.