Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Op het treinstation van Weener werd gistermiddag om één uur een 35 jarige man gecontroleerd. Hij zat in de trein van Bad Nieuweschans naar Weener. De man bleek gesignaleerd te staan, omdat hij nog een boete had openstaan wegens het smokkelen van drugs in 2020. Hem bleef een gevangenisstraf van 17 dagen bespaard doordat hij de resterende boete van 680 euro meteen kon aftikken.

Aschendorf

In de nacht van zaterdag op zondag is op de parkeerplaats van een hotel aan de Bokeler Straße in Aschendorf een ruit van een geparkeerde Peugeot ingeslagen. Uit de auto werd een sporttas weggenomen. De schade bedraagt 250 euro.

Haren

Zondag is tussen 4.00 en 11.30 uur aan de Lange Straße in Haren een witte Nissan Micra aangereden. Over de veroorzaker is niets bekend.

Lathen

Vanmorgen is tussen 10.15 en 10.50 uur op de parkeerplaats van de Volksbank Emstal in Lathen een grijze Mercedes C 180 aangereden. Over de veroorzaker is niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.