Jongerenwerk Stichting Welzijn Westerwolde organiseert pubquiz

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Tijdens de aankomende Grunneger Weke organiseert het jongerenwerk van Stichting Welzijn Westerwolde voor iedereen van 14 t/m 23 jaar een ‘Pubquiz’.

Na twee jaar geen editie te hebben kunnen organiseren pakt het jongerenwer dit jaar flink uit met maar liefst 2 rondes van 20 vragen waar je per team van mini en maxi 4 personen antwoord op moet hebben.

De pubquiz wordt gehouden op woensdag 22 maart en is in Party Centrum de Meet in Bellingwolde en wel van 19:30 tot 21:30. Onder leiding van een deskundige jury strijd je als team deze avond natuurlijk voor de felbegeerde beker en nog belangrijker, de eeuwige roem. Opgeven kan t/m 17 maart via j.hebers@welzijnwesterwolde.nl en o.v.v. teamnaam a.u.b.

Het jongerenprogramma Jong&Wilt! zal dan de zaterdag in deze week (25 maart) de gehele uitzending stil staan bij de Grunneger Weke. Samen met gast Janny de Vries zullen Joeri en Jan proberen de gehele uitzending in het Gronings te doen en uiteraard zullen de items en ook muziek hierop worden aangepast.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.