Toneelavond Nutsdepartement Bellingwolde afgelast

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – De toneelavond in Partycentrum De Meet in Bellingwolde op zaterdag 10 maart gaat niet door.

Zaterdag 10 maart zou toneelvereniging ’t Volk van Grada uit Emmen in Partycentrum De Meet het blijspel in drie bedrijven: Van de leg af, geschreven door Herman van der A op de planken brengen. Dit op uitnodiging van het Nutsdepartement Bellingwolde.

Helaas kan de toneelavond wegens ziekte van enkele spelers geen doorgang vinden.

Dinsdag 28 maart is bij het Nutsdepartement de laatste lezing van dit seizoen. Dan komt de heer Jeroen Kuipers, boswachter bij Natuurmonumenten en oud voorzitter van de wandelstichting, vertellen over natuurmonumenten in de provincie Groningen en natuurlijk ook in Westerwolde. Aanvang 20.00 uur in Partycentrum De Meet Bellingwolde.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.