Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vanmorgen is tussen 9.00 en 9.10 uur op de parkeerplaats achter een speelgoedwinkel aan de Am neuen Markt een geparkeerde VW Golf aangereden. De veroorzaker is doorgereden.

Afgelopen woensdag hebben twee mannen om 10.50 uur een bewoonster van een woning aan de Bokeloher Straße wijs gemaakt dat ze een partij oud ijzer, dat op haar erf lag opgeslagen, in opdracht van haar dochter moesten ophalen. Ze hebben het metaal op een aanhanger geladen, die achter een antracietkleurige VW Caddy met Nederlandse kentekenplaten zat. De schade bedraagt ca. 200 euro. De beide mannen waren rond de vijftig en ca. 1.80 m lang met een fors postuur. Beide hadden blond haar, waarvan een van hen kalend was.

Börger

Bij een ongeval op de Neubörgerstraße in Börger is vanmorgen een 19 jarige man zwaargewond geraakt. Hij verloor vermoedelijk door het gladde wegdek de controle over zijn VW bestelbus en botste tegen een boom. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De auto kan als verloren worden beschouwd.

Papenburg

De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op 10 februari om 19.15 uur op de parkeerplaats van een sportschool aan de Burenweg plaats vond. Daar reed een bestuurder van een Ford tegen een geparkeerde zwarte Audi TT.

Op 1 maart is tussen 10.00 en 12.00 uur op de parkeerplaats van de woongroep Lotse e.V in Papenburg aan de Landsbergstraße een grijze VW Beetle aangereden. De schade bedraagt 800 euro. Getuigen worden verzocht contact met de politie van Papenburg op te nemen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.