Vrijwilligers en leerlingen scholengemeenschap Winkler Prins steken de handen uit de mouwen bij de Pekelder Windhonden Ren Club

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Vandaag werd in het kader van NLdoet de kantine van de Pekelder Windhonden Ren Club onder handen genomen.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds de grote vrijwilligersactie NLdoet. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!  NLdoet vindt dit jaar plaats op 10 en 11 maart.

In het kader van deze vrijwilligersactie werd bij de Pekelder Windhonden Ren Club aan de Zaaiweg in Oude Pekela de kantine aangepakt. Samen met een aantal vrijwilligers deed een aantal leerlingen van scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam klussen zoals opruimen en schoonmaken. De buitenklussen, zoals het terrein startklaar maken voor het nieuwe seizoen, konden in verband met het weer niet worden gedaan. Men hoopt dat dit zaterdag kan plaatsvinden.

Foto’s: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.