Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Bij een ongeval gistermiddag op de A31, ter hoogte van Weener, zijn gistermiddag meerdere personen gewond geraakt. Een 36 jarige Nederlandse automobiliste reed om half drie achterop de auto van een 32 jarige inwoonster van Weener. De bestuurster verloor de controle over haar voertuig en botste tegen de midden-vangrail. Zij en haar beide kinderen, die bij haar in de auto zaten, raakten lichtgewond. Zij werden, evenals de Nederlandse automobiliste, naar het ziekenhuis van Leer gebracht. Daar bleek dat de veroorzaker van het ongeval onder invloed van alcohol verkeerde. Een blaastest wees 2.7 promille aan. Er werd bloed afgenomen en haar rijbewijs werd ingevorderd. De A31 is ter hoogte van het ongeval tot vijf uur afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Het verkeer werd omgeleid.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.