Wethouders steken handen uit de mouwen bij Siep&Co

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Bij Siep&Co behandelden wethouders Lex Kupers en Reiny Kuipers vanmorgen, samen met de vrijwilligers, de buitenkozijnen van de stoommachine- en evenementenhal. Dit in het kader van NL doet.

NLdoet! is één van de grootste vrijwilligersacties van Nederland. Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet! zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet! bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Wethouder Lex Kupers van Samen voor Pekela verfde een deur, terwijl de fractievoorzitter van de SP: Jur Rensema en raadslid voor de SP: Gerard Loos zich bezig hielden met het opknappen van een leuning bij de stoommachine.
Marga Wubbema van de SP en Wethouder Reiny Kuiper van de PvdA gingen aan de slag met een archief, die bij Siep&Co was binnen gekomen, maar nog netjes moest worden opgeruimd.

Ook de vrijwillige medewerkers van Siep&Co ontbraken niet en staken de handen uit de mouwen.

Ingezonden door Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.