Eindelijk weer de oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam!

Foto: Anneke Borg

VEENDAM, LEER – Na drie “rallyloze” jaren is het op zaterdag 10 juni a.s. zover, de oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam wordt weer verreden. In 2020 lagen de draaiboeken gereed maar helaas kon het geen doorgang vinden.


Organisator Dick van Dijk en zijn team met o.a. BOVEM vrijwilligers hebben de afgelopen periode alles weer op de rit kunnen krijgen en wederom een prachtige route door de provincies Groningen en Ost-Friesland uitgezet. Met de nodige uitdagingen in het routeboek staat deze rally voor een vermakelijke dag!


We zijn blij verrast met het aantal aanmeldingen dat we intussen hebben mogen ontvangen. Wilt u ook deelnemen? Stuur een e-mail naar nop.rally@gmail.com en ontvang het inschrijfformulier. Naast de oldtimers kan er ook worden gestreden om de ereprijzen in de klasse youngtimers en specials.
Volg onze facebook-pagina noordelijk oldtimer promotie voor de laatste informatie of meldt u aan via nop.rally@gmail.com.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.