Welzijn Westerwolde en Verslavingszorg Noord Nederland organiseren bij De Sultan een gratis alcoholvrije wijnproeverij

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Welzijn Westerwolde en Verslavingszorg Noord Nederland organiseren bij De Sultan in Vlagtwedde een gratis alcoholvrije wijnproeverij en nodigen u hierbij van harte uit om het glas met hen te komen heffen!

Dry Januari is al even voorbij, maar de campagne IkPas loopt het hele jaar door. IkPas is een landelijke campagne die als doel heeft om je alcoholgebruik op pauze te zetten. Je gaat de uitdaging met jezelf aan door een periode geen alcohol te drinken en te kijken wat het met je doet. “Vind ik uit eten gaan met vrienden ook gezellig zonder alcohol? Val ik wel lekker in slaap zonder een borrel? Wat doet het met mijn gewicht als ik een maand geen alcohol drink?” Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Met vele gezondheidsvoordelen als gevolg.

En wist u dat er tegenwoordig ook hele lekkere alcoholvrije wijnen zijn? Slijter BijThijs zal tijdens de proeverij u met enkele alcoholvrije wijnen laten kennismaken.

Donderdag 16 maart om 16.00 uur opent burgemeester Jaap Velema, ook een van de ruim 30 duizend deelnemers van Dry Januari, de alcoholvrije wijnproeverij.


Komt u ook proosten bij De Sultan, Wilhelminastraat 39 in Vlagtwedde?

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.