Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag is om half één in een supermarkt aan de Mühlenstraße in Weener de portemonnee, met daarin geld en persoonlijke documenten, uit de jaszak van een 84 jarige vrouw gestolen. De dader was ongeveer 50 jaar en 1.75 m lang. Hij was gekleed in een langere lichtgekleurde jas en had lichtbruin haar. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met het politiebureau van Weener.

Aschendorf

Gisteren is tussen 8.15 en 12.15 uur op een parkeerplaats aan de An den Bleicherkolken een blauwe Opel Astra ter hoogte van het linker spatbord aan de voorkant aangereden. De veroorzaker is doorgereden. De schade bedraagt 350 euro.

Meppen

Vannacht is rond half drie bij een telefoonwinkel aan de Neuen Markt ingebroken. De daders hebben de etalageruit vernield om binnen te komen. Ze gingen er met ca. 15 mobieltjes vandoor. De schade wordt op 30.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.