Doe gratis mee aan de RTV Westerwolde zaalbingo!

Tijdens de open dag van RTV Westerwolde kunt meekijken hoe de programma’s, nieuwsberichten van de website en de videobeelden van de collega’s van RTV GO/G1 tot stand komen.

Onderdeel van de programmering is de enige echte radiobingo op de zondagavond. Vanaf 20:00 uur worden er twee bingorondes gespeeld. Om 20:00 wordt gestart met de gewone bingo om vervolgens om 21:00 uur door te gaan met de superbingo.

In de gewone bingo maakt u wekelijks kans op één van de tien prijzen die oplopen tot een waarde van €140,-. De superbingo wordt enkel gespeeld voor een volle kaart, waar de winnaar €400,- wint. Alle prijzen gaan er gegarandeerd iedere week uit!

Om u als luisteraar de kans te geven eens mee te kijken achter de schermen van de bingo, organiseert het bingoteam tijdens de open dag op 25 maart 2023 voor maximaal 60 bezoekers (30 ’s morgens en 30 ’s middags) een zaalbingo in de ruimte onder de studio van RTV Westerwolde. Wilt u kansmaken op één van de beschikbare plaatsen? Vul het formulier in en u ontvang bericht of u een plekje heeft bemachtigd.

Klik hier om naar het deelnameformulier te gaan

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.