Burgemeester Jaap Kuin huldigt Sietse en Marga Heijes

Foto: Abel van der Veen

OUDE PEKELA – Vanmorgen werden in het gemeentehuis in Oude Pekela Sietse en Marga Heijes gehuldigd.

Burgemeester Jaap Kuin huldigde vanmorgen Sietse en Marga Heijes. Zij zijn al 35 jaar actief zijn voor Veilig Verkeer Nederland, waarvan Sietse 25 jaar als bestuurslid en Marga 10 jaar als penningmeester.

Naast hun bestuursfuncties werken ze mee aan de praktische- en theoretische verkeersexamens op scholen, rijvaardigheidscursussen (Broem), fiets(verlichting)controle bij scholen, verkeersquizzen, voorlichting op scholen over de dodehoekspiegel op vrachtwagens, verkeersvoorlichting en caravan- en verkeerscontrole in samenwerking met de politie. Ook zijn ze actief in de werkgroep verkeer van de gemeente Pekela.

Info en foto’s: Abel van der Veen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.