BiebLab Live: Kahoot Quiz voor kinderen

Foto: Biblionet

GRONINGEN – Kijk woensdag 29 maart naar BiebLab Live: hét liveprogramma van de Groningse bibliotheken. Deze maand spelen we in de uitzending een Kahoot Quiz over games.

BiebLab is het jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Elke maand kan je op YouTube kijken naar series en liveshows. Woensdag 29 maart kun je om 15.00 uur meedoen aan een Kahoot Quiz. Vanuit de studio presenteren Jeroen en Jolanda van BiebLab deze maand een quiz die volledig in het teken staat van games. Wat weet jij van Minecraft, Super Mario, Fortnite en andere toffe spellen? Doe mee vanaf de bank en maak kans op prijzen.


Schakel woensdag 29 maart om 15.00 uur in bij BiebLab en kijk mee via youtube.com/bieblab.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.