Groningse bibliotheken organiseren Minecraft Challenge

Foto: Biblionet

GRONINGEN – BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. In maart organiseert Biblionet Groningen een Minecraft Challenge. Tot 27 maart kan je bezig met de opdracht: ‘bouw een schoolgebouw’.


Kinderen en jongeren kunnen deze maand weer meedoen aan een Minecraft-activiteit van BiebLab. Bouw op je eigen server aan de opdracht: ‘maak een schoolgebouw’. Ondergrondse gangen om te kunnen spijlen of glijbanen waarmee je van de ene naar de andere les snelt? Jij bepaalt wat er in jouw school moet komen.


Hoe kun je meedoen?
Bouw in je eigen server een tof schoolgebouw;
Mail vóór 27 maart foto’s en/of video’s naar bieblab@biblionetgroningen.nl;
Kijk woensdag 29 maart naar BiebLab Live voor de uitslag.


Livestream met uitslag Minecraft Challenge
Woensdag 29 maart kan je om 15.00 uur kijken naar BiebLab Live op YouTube. In dit liveprogramma van de Groningse bibliotheken worden de inzendingen getoond en maken Jeroen en Jolanda van BiebLab bekend wie er heeft gewonnen. Deze middag spelen de bibliotheken in BiebLab Live ook een Kahoot Quiz over games.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.