Bewegen met de media in de Bibliotheek

Foto: Biblionet

WESTERWOLDE – Hoe kun je je kind gezond op laten groeien met media? Als ouder en opvoeder let je op de juiste balans tussen mediagebruik, stilzitten en actief bezig zijn. Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 tot en met 31 maart wordt hier extra aandacht aan besteedt en staat het in het teken van Balans: bewegen met media.

Tijdens deze dagen hebben de Bibliotheken van Westerwolde een leuke activiteit voor alle dreumesen, peuters en kleuters. Als ouder, opvoeder of grootouder kun je kennis maken hoe je media actief kunt gebruiken. In de bibliotheek zetten we een ontdekkingstocht uit voor de kleinsten. Deze route kun je, tijdens de openingstijden van de bibliotheek, samen lezen, bewegen en zingen. Vergeet vooral niet je telefoon mee te nemen! Samen ontdekken jullie hoe je de wereld van de media kunt inzetten op een leuke en leerzame manier.

En wil je meer weten over balans in bewegen met media? Mediaopvoedingsexpert Denise Bontje helpt je op weg in haar webinar. Op 28 maart 2023 geeft Denise Bontje een gratis landelijk webinar voor ouders van kinderen tussen 0 en 6 jaar. Dus: dinsdag 28 maart, van 20:00 tot 21:00, landelijk webinar mediaopvoeding. Zet je het in de agenda? Aanmelden kan via de site van Biblionet Groningen.

Deze activiteiten van de Bibliotheek is gratis, ook als je geen lid bent.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.