Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Bij een ongeval op de Segberg in Haren is vanmorgen om tien uur een 55 jarige bestuurster van een VW Polo om het leven gekomen. Het slachtoffer zag op de kruising Segberg / Süd-Nord-Straße / Neulandstraße een van rechts komende VW Golf Plus van een 78 jarige vrouw over het hoofd. De Golf botste tegen de passagierszijde van de Polo. Deze sloeg over de kop en kwam liggend op de bestuurderskant tot stilstand. De 55 jarige bestuurster overleed op de plaats van het ongeval. De 78 jarige bestuurster van de Golf werd zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer van Rütenbrock en Haren verleenden hulp en hielpen mee met de bergingswerkzaamheden. De weg is ter hoogte van het ongeval meerdere uren afgesloten geweest.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.