Fashion Event in Winschoten

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Het is weer tijd voor Fashion Event in Winschoten! Op 25 maart. 13:30 en 15:00 uur tonen maar liefst 16 mode ondernemers het winkelend publiek de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit voorjaar.

Dat betekent dat ongeveer 60 modellen de catwalk betreden onder begeleiding van de beats van DJ Nomden.  Naast een breed scala aan kleding zullen ook de nieuwste trends op het gebied van brillen en schoenen geshowd worden. Presentatie op de catwalk, welke opgebouwd wordt op het Israëlplein voor ’t Rond, is in handen van Agnes Kamp. Zij neemt de bezoekers mee langs al het moois wat op het podium te zien is. Laat je modehart sneller kloppen op 25 maart! 

De generale repetitie om 11:45 en om 13.30 en 15.00 uur de modeshow.

Zondag 26 maart is het Koopzondag

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.