Gymnastiekvereniging S.V.I. Bellingwolde organiseert samen met de KNGU
een provinciale turnwedstrijd

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE – Op zaterdag 25 maart komen ruim 275 turnsters uit heel Groningen naar de turnhal in De Meet om op brug, sprong, balk en vloer hun turnoefeningen te vertonen. Tijdens deze wedstrijd kunnen zij zich plaatsen voor de regionale kampioenschappen.


Vanuit de gymvereniging van Bellingwolde doen twaalf turnsters mee. Trainster Diana Hemsens: “Ik verwacht een leuke dag waarbij plezier voorop staat. Ik hoop dat de meiden zich weer kunnen verbeteren ten opzichte van de vorige voorwedstrijd. Bijvoorbeeld door nieuwe elementen te turnen die ze de vorige keer nog niet konden.”


U bent welkom om te komen kijken. De eerste wedstrijden starten om 08.00 uur in de
ochtend, de dag eindigt rond 18.00 in de middag.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.