Ficant opent podcaststudio “Studio Perron54”

v.l.n.r.: Hester Lablans, Dennis Grasdijk en Tim de Klerk van Ficant in Studio Perron54 Foto: Ficant

WINSCHOTEN – Merk- en Communicatiebureau Ficant uit Winschoten heeft een podcaststudio geopend: Studio Perron54. De ruimte van 50 vierkante meter is optimaal ingericht voor de opnames van dit soort audio-uitzendingen. Het bedrijfsleven en (semi)overheid maken steeds meer gebruik van podcasts, waar een aantal mensen in gesprek gaat over een onderwerp.

Dennis Grasdijk van Ficant: “We merken dat de behoefte om podcasts op professionele wijze te produceren groeit, want het is een ideale manier om je doelgroep te binden aan jouw verhaal. Een goede aflevering duurt meestal zo’n 20 minuten. Bij Studio Perron54 kan de gebruiker zelf aangeven hoeveel hulp benodigd is. Zo nodig kan Ficant helpen bij het produceren en publiceren van de podcasts op alle gangbare platformen.”

Studio Perron54 kan ook ingezet worden als studioruimte voor fotografie en video. Informatie over de studio, tarieven en alle mogelijkheden is te vinden op www.studioperron54.nl. De studio is gevestigd aan de M.J. Van Olmstraat 54 in Winschoten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.