Grote zege v.v. Veelerveen tegen BNC

Veelerveen - BNC (foto: Reinier Edens)

VEELERVEEN – Daar waar ze in oktober vorig jaar in Finsterwolde nog met 4-1 het schip in gingen, had Veelerveen afgelopen zondag totaal geen moeite met BNC: het werd 5-0.

In de eerste helft scoorden ze tweemaal: Yannick Kruizinga maakte na 11 minuten spelen al de 1-0 en Swen Wichertjes scoorde op aangeven van Jelle Oost de 2-0.
Keeper Thomas Klungel voorkwam meerdere keren in de eerste helft dat BNC tot scoren kwam.

Met deze stand gingen beide ploegen ook aan de thee.

In de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord, maar na de 3-0 die door Jelle Oost uit een corner werd gescoord, ging het hard. Dezelfde Oost wist ook de 4 en 5-0 te maken.

En zo verstevigde v.v. Veelerveen de koppositie in de vierde klasse C. THOS kwam niet in actie en Bellingwolde en Bareveld hielden elkaar in evenwicht. Bareveld staat nu tweede met 24 punten uit 13 wedstrijden, terwijl Veelerveen er 32 heeft uit eveneens 13 wedstrijden.

Volgende week spelen de nummers 1 en 2 tegen elkaar in Bareveld.

De fotografen Jacob Musch en Reinier Edens maakten weer een reportage.