Toneelvereniging PALVU speelt “Een beeld van ’n man” in De Binding

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Zoals u wellicht heeft meegekregen speelt Toneelvereniging PALVU uit Oude Pekela dit jaar het blijspel “Een beeld van ’n man” geschreven door J. Hemmink-Kamp.

Het stuk speelt zich af in de werkkamer van de barones die verzot is op kunst verzamelen. Haar man de baron is er een met een gebruiksaanwijzing. Een butler een tuinman en een kokkin samen met haar keukenmeisjes mogen niet ontbreken. Dit alles komt samen in een verassend, pikant, warmbloedig en geestig spel. De personages zijn heerlijke mensen door hun schlemielige ondeugden die een ieder zal herkennen.

Palvu heeft het stuk inmiddels drie keer met succes gespeeld en de reacties op deze toneelklassieker zijn heel positief. Het stuk wordt nog twee keer voor het voetlicht gebracht en wel op 25 maart en 1 april in de Binding in Oude Pekela. De kaartverkoop is in volle gang. Heeft u nog geen kaarten en u wilt er toch bij zijn: er zijn nog kaarten beschikbaar.

Kaarten voor De Binding zijn verkrijgbaar bij Schoenservice Brokschmidt in Oude Pekela (winkelcentrum De Helling 2) en bij MFC De Binding in Oude Pekela (Sportlaan 4). Verder kunt u voor vragen/inlichtingen contact opnemen via tel. nr. 06-42489683. Voor beide avonden geldt dat de zaal open gaat om 19:00 uur en de voorstelling zal beginnen om 20:00 uur.

Wij hopen u op één van deze avonden te mogen begroeten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.