Murk Aukema presenteert zijn nieuwe album
in d’Rentmeester

Eigen foto

VALTHERMOND – Op vrijdag 24 maart presenteert Murk Aukema zijn nieuwe album live op onze bijzonder locatie d’Rentmeester – Valthermond, de plek waar akoestiek pas echt een betekenis
krijgt.

Murk is een singer/songwriter afkomstig uit Hemrik, Friesland. Zomers trekt hij door Europa om op straten met passie zijn muziek te verkondigen. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum genaamd ‘’Listen’’ uit. Zoals de naam van het album al zegt is de muziek die Murk schrijft echte luistermuziek; gevoelige liedjes over zijn eerdere strijd met het leven in de maatschappij, de grote vragen over het leven zelf en over liefde tussen mensen zoals iedereen die kent.


Begin 2023 kwam het nieuwe album ‘’It All Starts Now’’ uit. Met begeleiding van drums (Maurice Noordhuis) en bas (Vlad Petrachuk) komt hij bij d’Rentmeester de muziek van zijn nieuwe album, maar ook zijn eerdere album en misschien zelfs een aantal nog nooit uitgebrachte liedjes spelen.

Het belooft een geweldige, sfeervolle en muzikale avond te worden! Tijdens deze avond verloten wij samen met Murk onder alle aanwezigen van dit albumpresentatie concert ook nog eens een intiem huiskamerconcert van Murk. Wil jij én een onvergetelijke avond én kans maken op dit privé-concert, bestel dan je tickets vandaag nog. Zorg dat je d’R bij bent!
Vrijdag 24 maart 2023
Bar open vanaf 19:15

https://www.drentmeester.nl/events/MurkAukema

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.