Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Bij een ongeval op de Johann-Bunte-Straße in Papenburg is gistermiddag om kwart over vijf een 22 jarige vrouw gewond geraakt. Zij zag te laat dat een 54 jarige bestuurster van een Hyundai linksaf de Umländerwiek wou inslaan en botste met haar VW Golf achterop haar voorganger. De Golf belandde vervolgens in een sloot. De schade wordt op 13.000 euro geschat.

Meppen

Dinsdag is tussen 7.45 en 17.18 uur op de parkeerplaats van het gemeentebestuur aan de Ordeniederung in Meppen een zwarte BMW aangereden. Het voertuig heeft aan de achterkant schade. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.