Komt u morgen ook?

VLAGTWEDDE – Morgen, zaterdag, viert  RTV Westerwolde het 30-jarig bestaan met een open dag en diverse activiteiten. Komt u ook?

RTV Westerwolde viert op 25 maart zijn 30-jarig bestaan en doet dat met een Open Dag voor een breed publiek. De studio aan de P. Rinsemastraat 7a in Vlagtwedde is die dag van 10.00 tot 16.00 uur in vol bedrijf en medewerkers staan klaar om belangstellenden de vele facetten van het maken van radio en TV en het onderhouden van een veel bekeken website te tonen. Gedurende de gehele dag zullen de radioprogramma’s live worden uitgezonden.

Activiteiten Open Dag  

Om 10.00 uur zullen burgemeester Jaap Kuin van de gemeente Pekela en wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde, in samenwerking met voorzitter Willem Meffert van RTV Westerwolde, de opening verrichten, waarna de gasten kunnen deelnemen aan een reeks van rondleidingen door de verschillende ruimtes van het studiogebouw boven de bibliotheek van Vlagtwedde. Er zijn ‘s middags activiteiten voor kinderen gepland en gedurende de dag zullen er enkele rondes ‘live bingo’ worden gespeeld, verwijzend naar de radiobingo op de zondagavond, een van de paradepaardjes van RTV Westerwolde.

Daarnaast moet als zodanig ook een demonstratie van de werking van de website van RTV Westerwolde, genaamd Westerwolde Actueel, genoemd worden als informatiebron voor velen. Jaarlijks kent deze site meer dan drie miljoen(!) geregistreerde bezoekers.

Ook gaat RTV Westerwolde die dag de regio in om een aantal taarten weg te geven en kan er door bezoekers van de Open Dag gedurende de gehele dag een verzoeknummer worden aangevraagd.   

U bent van harte welkom een kijkje in de studio te komen nemen. Ook is de open dag live op de radio te volgen. Dan worden ook de locaties waar u een heerlijke taart kunt winnen bekend gemaakt. Klik HIER voor de mogelijkheden om op RTV Westerwolde af te stemmen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.