RTV Westerwolde zendt kerkdienst Hervormde gemeente Vlagtwedde rechtstreeks uit

Foto: Tedo Swarts

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Zondag 26 maart zenden we vanuit de Hervormde gemeente van Vlagtwedde de kerkdienst rechtstreeks uit. Dit in verband met het 30 jarige bestaan van RTV Westerwolde. 

Voorganger: Ds. Noorlander

Schriftlezing: Numeri 20 vers 14-21 & Numeri 21 vers 1-9

Thema: “Johannes 3 vers 14 de koperen slang”

De dienst begint om 9:30 uur

De kerkdienst wordt zondag 26 maart uitgezonden en maandagavond 27 maart om 22:00 uur herhaald. U kunt deze kerkdienst ook beluisteren via Westerwolde actueel, radio, Westerwolde gemist, kerkdienst

Radio Westerwolde bestaat dit weekend 30 jaar  

Zaterdag 25 maart is er een open dag van 10:00 uur tot 16:00 uur, waar alle belangstellenden van harte welkom zijn.

Wij van religie willen daar ook aandacht aan besteden. Afgelopen week heb ik de notulen van de beginjaren doorgenomen. Weliswaar is religie opgericht op 3 mei 1993 onder de naam werkgroep kerken en geloofsgemeenschappen. Bij het eerste uur waren aanwezig mevr. v.d. Meer, mevr. Mulder, mevr. Heine, dhr. v.d. Meer, dhr. Wieringa, dhr. Huisman, dhr. Uniken, dhr. Meijer en Gert Wubs.  Medio september 1993 is men op de zondag begonnen met het opnemen en uitzenden van kerkdiensten. De overige programma’s van religie zijn medio januari 1995 gestart.

Zondag 26 maart zal er een rechtstreekse kerkdienst worden uitgezonden vanuit de Hervormde gemeente van Vlagtwedde.

Maandagavond 27 maart zal er tijdens het programma Muziek voor het Hart aandacht zijn voor 30 jaar religie. Een aantal oud collega’s, die jaren geleden het programma mogelijk heeft gemaakt, komt over het eerste uur vertellen.

Janny de Vries zal het programma voorbereiden en presenteren.

Ingezonden door Gert Wubs

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.