Nieuwe exposities Bibliotheek Ter Apel

Foto ingezonden door Harma de Roo

TER APEL – In het tweede kwartaal van dit nieuwe jaar exposeren Mariet Koops en Ina Savenije met hun kunstwerken in de Bibliotheek van Ter Apel. Mariet Koops exposeert met haar schilderijen en Ina Savenije met haar keramiek.

De stijl van Mariet laat zich omschrijven als (semi) abstract. Mariet werkt voornamelijk met gips en acrylverf op canvas. Door het gips te bewerken wordt een reliëf gecreëerd, hierdoor is resultaat steeds weer anders is en het maakt haar schilderijen altijd verrassend.

Al vanaf haar vroege jeugd is Ina Savenije creatief en met de natuur bezig. Ze heeft een cursus keramiek gevolgd en na vele grote en kleine kunstwerken maakt Ina ook ‘herinneringsschaaltjes’ met een afdruk oma’s gehaakte kleedje of afdruk van opa’s borrelglaasje. De keramiek van Ina is voor binnen en buiten

De exposities zijn te zien vanaf april tot en met juli 2023. Loop gerust even binnen in de Bibliotheek, toegang is gratis, ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.