Opnieuw autobrand in Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM- Voor de derde nacht op rij is een auto uitgebrand in Veendam.

In de nacht van zondag op maandag, even na 03.00 uur, brak brand uit in een geparkeerde auto nabij de Vredenrustlaan in de Parkstad. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto grotendeels werd verwoest.

In de nacht van zaterdag op zondag nacht was het al raak aan de Dominee Sannesstraat. Een nacht eerder, in de nacht van vrijdag op zaterdag, gingen twee auto’s aan de Groningenlaan in vlammen op.

“Ik hoop dat mijn auto bespaard blijft, dit kan geen toeval zijn” vertelt een omwonende van de Vredenrustlaan. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie. De politie onderzoekt de branden.

Info en foto: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.