Schoorsteenbranden Scheemda en Wildervank snel onder controle

Foto: Dennie Gaasendam

SCHEEMDA, WILDERVANK – In Scheemda en Wildervank is de brandweer vanavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.

De brandweer van Veendam en Gieten zijn vanavond omstreeks 18:45 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de K.J. de Vriezestraat in Wildervank. Brandweer Veendam kwam ter plaatse met een hoogwerker. Middels de hoogwerker werd de schoorsteen met een ramoneur geveegd. Na het vegen werd er nog een nacontrole gedaan, waarop de korpsen konden terugkeren naar de kazerne.

Aan de Scheemdermeerlaan in Scheemda was vanavond rond zeven uur ook een schoorsteenbrand. De brandweer van Scheemda en de hoogwerker van Winschoten kwamen ter plaatse. De brand was snel onder controle. Ook daar werd de schoorsteen door de brandweer geveegd.

Niemand raakte gewond.

Foto’s van Wildervank: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.