Kampioenswedstrijd Veelerveen live te volgen in de Gezellige Zondagmiddag

In november was de wedstrijd Veelerveen - Gieterveen (foto: Jacob Musch)

WESTERWOLDE – De kampioenswedstrijd van de vv Veelerveen is vanmiddag live te volgen in ‘de Gezellige Zondagmiddag’ op Radio Westerwolde.

Afgelopen maandag kon het al gebeuren op het eigen sportpark in Veelerveen, maar tegen concurrent THOS uit Beerta werd met 3-3 gelijk gespeeld, zodat het kampioenschap nog niet zeker was. Vanmiddag kan het alsnog gebeuren, wanneer er punten worden gehaald in en tegen Gieterveen óf wanneer THOS punten laat liggen tegen Bareveld.

Verder zijn de verslaggevers ook aanwezig bij FC Ter Apel ’96 tegen Gasselternijveen in de 3e klasse D en Sellingen tegen Annen in de 2e klasse K.

Naast het voetbal zijn er zoals iedere week ook nieuws en weer, de activiteitenagenda en leuke muziek. De Gezellige Zondagmiddag is van 14.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren. Voor de mogelijkheden hiertoe, klik op Radio Luisteren of kijk via onze webcam.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.