Schapen bij kinderboerderij van Cosis Westerwolde krijgen hun jas uit

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Noorderpoort Stadskanaal en Cosis Westerwolde organiseerden vandaag bij de kinderboerderij van Cosis Westerwolde het Schaapscheerdersfeest.

Het feest werd geopend door wethouder Saskia Ebbers. Behalve dat de schapen werden geschoren waren er diverse activiteiten. Zo was er een kleine markt, bingo met Carnavalsvereniging De Kloosterwiekers, een Djembé workshop, werden hamburgers en kleine hapjes uitgedeeld en kon men het gewicht van een varken raden. Ook waren er optredens van shantykoor Noszelie Singers uit Stadskanaal, Jan en Marga en de band Backfire. Kinderen konden zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen en bij het Djembé spelen, gatenvoetbal en Oud Hollandse spelletjes, zoals blikgooien en spijkerpoepen.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.