Boekstartdag; feestje in de bieb voor de kleinsten!

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Kom op zaterdagmorgen 3 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur naar de Boekstartdag in de Bibliotheek van Ter Apel waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteiten zoals een muziekworkshop van de Kunstenschool om 10.15 uur en 10.55 uur. Daarna lekker chillen met je kleintje en.. er wordt natuurlijk voorgelezen uit de leukste boekjes. Ook krijg je tips welke boeken je kunt voorlezen aan je kleintje, want jij bent natuurlijk de beste verhalenverteller! Kom naar de Bibliotheek en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.


In aanloop naar de landelijke BoekStartdag vertelt Jolien Hesselberth in het BoekStartwebinar voor ouders (op donderdagavond 1 juni om 20.00 uur) over voorlezen aan de allerjongsten op een leuke en speelse manier. Een webinar boordevol boekentips! Meld je aan via de agenda van de bibliotheek van Westerwolde.


Kom op 3 juni naar de bibliotheek in Ter Apel. Iedereen is van harte welkom, het is niet nodig om lid te zijn. Tot 18 jaar kun je gratis lid worden van de bieb, dus voor je baby ook! Vraag er tijdens de BoekStartdag meteen even naar! En ontvang direct het leuke oranje BoekStartkoffertje voor je kleintje! Kijk voor meer informatie op: www.biblionetgroningen.nl/agenda/westerwolde.
Tot dan

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.