Orgelconcert met Gert van Hoef in de Magnuskerk Bellingwolde

Foto ingezonden door Hensen Trenning

BELLINGWOLDE – Op zaterdag 3 juni 2023 om 19:30 uur is er weer een orgelconcert in de Magnuskerk in Bellingwolde. Met groot genoegen verwelkomen we Gert van Hoef voor een concert op het Snitger-Freijtag orgel. Gert heeft al meerdere malen op ons orgel gespeeld, dus voor veel concertgangers is hij geen onbekende.


Zijn naam is welbekend onder zowel organisten als ook orgelliefhebbers. Zijn kenmerk is een breed repertoire dat zich uitstrekt van de barokstukken van J.S. Bach tot de koraalbewerkingen van Feike Asma. Zijn muziekkeus spreekt altijd een breed publiek aan en daarmee ziet dit concert er veelbelovend uit.

De kerk is open vanaf 19.00 uur; reserveren is niet mogelijk.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.