WKC naar wedstrijd in Oldenburg

Foto: Carsten Fietz

WINSCHOTEN, OLDENBURG – Zaterdag 20 mei nemen 14 clubleden deel aan de “Rendevous der Besten” samen met 14 clubleden van éénwielergroep AkeiTu van TV-Bunde. Bij deze wedstrijd, die plaatsvindt tijdens het Turnfest in Oldenburg, moet het team het opnemen tegen een groot aantal deelnemers.

Al sinds september trainen de verenigingen regelmatig samen om een bijzondere show neer te zetten waarbij zowel de kunstschaatsers als de éénwielers; ingewikkelde patronen maken en acrobatische figuren neerzetten. Al eerder traden de groepen samen op tijdens een showgala in Aurich. Dit onder luid applaus van ruim 2200 bezoekers. Ook was AkeiTu uit Bunde te zien op de jaarlijkse uitvoering van WKC in de Klinker.

WKC is een actieve vereniging waar zowel aan wedstrijden als optredens wordt deelgenomen. Wie eens wil kijken en/of meedoen tijdens de training is welkom op maandag en donderavond vanaf 17:00 in de sporthal, Stikkerlaan 6 in Winschoten Informatie nodig? Stuur een berichtje naar info@rollershownl of bel naar 06-51074867 of kijk op www.rollershow.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.