Boekstartdag met gebarenworkshop voor de jongste kinderen

Foto: Biblionet

VEENDAM – Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de derde keer een landelijke BoekStartdag. We heten de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom tijdens deze leuke dag met activiteiten waarbij kinderen ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.


Tijdens de Boekstartdag op 3 juni geeft Martina Paulmann van de Gebarendoodle in de bibliotheek van Veendam om 14.00 twee workshops over baby- en kindergebaren. Gebaren zijn goed voor taal en spraakontwikkeling!
Wil je weten wat er in het hoofdje van je kind omgaat? Wil je zijn behoeftes kunnen begrijpen en ongemak wegnemen? Met Babygebaren krijg je de tools in handen om al voor de gesproken taal te communiceren met je kindje.

Wees welkom om deze workshop bij te wonen tijdens de boekstartdag. De workshop is gratis.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.