Hemelvaartfeesten barsten morgen weer los

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE – Morgen barst bij de Rhederbrug de 48ste editie van de Hemelvaartfeesten los.

Van 18 tot en met 21 mei worden in buurtschap Rhederbrug weer de Hemelvaartfeesten georganiseerd. Dit jaar voor de 48ste keer.

In de feesttent verricht wethouder/loco-burgemeester Giny Luth, samen met voorzitter van Plaatselijk Belang Rhederbrug: Alex Hillenga om 14.00 uur de opening. Dit met medewerking van Muziekvereniging Excelsior en JP-Event. Vanaf 20.00 uur vanavond is er bingo, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Vrijdagmiddag om 14.00 uur komt clown Okidoki naar de feesttent en vanaf 21.00 uur is er feest met o.a. Solidair, Martin Zemering en Marco Schuitmaker.

Zaterdagmiddag is er een dansdemonstratie door Ultimate Gym. Vanaf 21.00 uur zorgt de Tiroler feestband Palemiger Spatzen, samen met DJ Sven, voor veel reuring in de tent.

De Hemelvaartfeesten worden op de zondag afgesloten met een grote braderie en vlo markt. ARO (Archief Rhederbrug en Omgeving) organiseert vanaf 12.00 uur een grote fototentoonstelling, met als thema: historische evenementen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Peter Geurts.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.