Vandaag in De Dag Vanmorgen

Foto: Tedo Swarts

G1, STUDIO RTV WESTERWOLDE – RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde) . RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep. Op werkdagen kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur luisteren naar: De Dag Vanmorgen, gepresenteerd door Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Het programma bestaat naast gevarieerd muziek, het laatste nieuws en het weerpraatje ook uit een aantal interviews met gasten die naar de studio komen, of tijdens de uitzending worden gebeld.

Wat kunt u vandaag verwachten:

09.45 Marco Nicolai – Vereniging voor Podiumtechnologie organiseert Podiumtechniekdag in Klinker Winschoten

09.45 Michel van Roon – Waddenfestival

10.15 Gedeputeerde Johan Hamster – Agroprogramma 

10.45 Ina Schrik – Winschoter Kunstrolschaats Club en Akei-Tu naar wedstrijden in Oldenburg

11.15 Marjolein Rozema – Gezinscoach bij Welzijn Westerwolde

11.45 Ingeborg vraagt

Groningen1 is een streekomroep en een samenwerking tussen de radio omroepen RTV Go in Winschoten en RTV Westerwolde in Vlagtwedde. Klik HIER voor informatie hoe u naar de programma’s van Groningen 1 (G1) kunt luisteren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.