Vandaag in De Dag Vanmorgen

Foto: Tedo Swarts

G1, STUDIO RTV WESTERWOLDE – RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde) . RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep. Op werkdagen kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur luisteren naar: De Dag Vanmorgen, gepresenteerd door Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts. Het programma bestaat naast gevarieerd muziek, het laatste nieuws en het weerpraatje ook uit een aantal interviews met gasten die naar de studio komen, of tijdens de uitzending worden gebeld.

Wat kunt u vandaag verwachten:

09.45 Marco Nicolai – Vereniging voor Podiumtechnologie organiseert Podiumtechniekdag in Klinker Winschoten

09.45 Rob van der Struik – Amazing Grace Festival Onstwedde

10.15 Leo Frans  –  Wild Romance met Shpritsz-tour in Java Veendam
10.45 Marianne van de Borgh – Wat is er morgen in het programma Info2Go

11.15 Dieverdoatsie – Wietze de Roo vertelt over de gasten morgen bij RTV Westerwolde
11.45 Column Stephen

Groningen1 is een streekomroep en een samenwerking tussen de radio omroepen RTV Go in Winschoten en RTV Westerwolde in Vlagtwedde. Klik HIER voor informatie hoe u naar de programma’s van Groningen 1 (G1) kunt luisteren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.