Twee gewonden bij ongeval met brommobiel

Foto": Teunis Streunding

VEENDAM – Bij een ongeval aan de Kibbelgaarn zijn vanavond twee personen gewond geraakt.

Bij een eenzijdig ongeval aan de Kibbelgaarn in Veendam zijn vanavond rond twintig over acht twee personen gewond geraakt. Zij zaten in een brommobiel. De auto kwam door onbekende oorzaak op de zijkant tegen een boom terecht.

De slachtoffers zijn met twee ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

Foto’s en info: Teunis Streunding

Sorghvlietlaan

Rond tien over zeven vanavond botste aan de Sorghvlietlaan in Veendam een auto tegen een boom. De bestuurder werd in een ambulance behandeld. Of vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van beide ongevallen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.