Albumpresentatie Velvet-Rebel in d’Rentmeester

Foto: Elise Kerner

VALTHERMOND – Volgende week vrijdag staat bij d’Rentmeester de albumpresentatie van Velvet-Rebel gepland. Joeran Rosenmöller de frontman van Velvet-Rebel presenteers samen met Jan Willem en
Joeri Roose (beide uit Emmen) het Fantastische tweede album “Nothing to Lose”. De muziek die Joeran maakt was al eerder te horen op het festival “le Quess who” en verschillende clubs in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Hij is een muzikant in hart en nieren en helaas nog niet zo bekend in Drenthe. Maar daar gaat verandering in komen!


Joeran Rosenmoller heeft in 2020 na jarenlang experimenteren met verschillende muziekstijlen (van klassiek tot indie tot rock) de juiste balans gevonden. Zijn muziek is gegroeid en gerijpt en heeft nu een autonome gelaagdheid en diepte gekregen – klaar om de wereld te veroveren! Zo kwam het prachtige album Un-Fold uit in 2022.

En dat smaakt naar meer, want op 26 mei komt het nieuwe album “Nothing to Lose” uit! Zijn muziek wordt omschreven als dynamisch en energiek, gelardeerd met een sterk en harmonieus stemgeluid, met de boodschap om alles uit het leven te halen. Het volle leven, met hier en daar een donker randje voor de nodige, subtiele contrasten. Een prachtige mix van authentieke singer-songwriter en moderne stijlen, waarbij in zijn eigen studio in Duitsland dagelijks weer prachtige muzikale landschappen ontstaan.
Samen met zijn band zal hij op 26 mei zijn nieuwe album presenteren en ook de zaal van d’Rentmeester in vervoering brengen.


Joeran Rosenmoller | Zang – Piano
Jan Willem Spoor | Gitaar
Joeri Roose | Bass
Vrijdag 26 mei 2023 | 20:00
Zaal open: 19:15 uur

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.