Onstwedder Gaarv’n bakt broden 

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE – Onstwedder Gaarv’n bakt broden met en zonder krenten in de houtgestookte veldoven. Iedereen kan deze van maandag 22 tot en met maandag 29 mei bestellen. Afhalen van de bestelde broden kan op donderdag 8 juni.  

De Onstwedder oude-ambachtenorganisatie bakt af en toe op authentieke wijze heerlijke broden in de houtgestookte veldoven. Deze worden op bestelling verkocht. 

Iedereen kan witte en bruine bollen met en zonder rozijnen online bestellen. Dit kan van maandag 22 tot en met maandag 29 mei online via het bestelformulier op www.onstweddergaarvn.nl/bestelformulier. Lukt dat niet, dan is telefonisch doorgeven van de bestelling ook mogelijk bij Martje Everts via T 06-12472569 of bij Mik Wubs via T (0599) 331590.

Afhalen van broden

Afhalen van de bestellingen kan alleen op donderdag 8 juni bij de Ambachtshoeve aan de Wessinghuizerweg 4c in Onstwedde, tegen contante betaling. In verband met de geldende coronamaatregelen gebeurt het afhalen verspreid. Hiervoor hanteert Onstwedder Gaarv’n vier tijdgroepen, afhankelijk van de beginletter van de achternaam van de besteller: groep 1: A-F, 8.30-11.00 uur; groep 2: G-L, 11.00-13.30 uur;  groep 3: M-R, 13.30-16.00 uur; groep 4: S-Z, 16.00-18.30 uur.  


Kijk voor meer informatie op de website van Onstwedder Gaarv’n, www.onstweddergaarvn.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.