Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteren is aan de Am Neuen Markt in Meppen een kledingzaak overvallen. Een onbekende dader kwam om 14.40 uur de winkel binnen en bedreigde een medewerker met een mes. Hij eiste geld. Hij ging er vervolgens met 300 euro op een herenfiets in de richting van Kaufland vandoor. De dader is 1.85m lang en wordt geschat op 40 jaar. Hij heeft een fors postuur en droeg een petje met een lichtgekleurde klep, een blauw sweatshirt met witte letters op borsthoogte en een donkere broek.

Haren

Tussen zondag en maandag is bij een opslagloods aan de Rakener Straße in Haren ingebroken. Er zijn acht autowielen gestolen. De schade bedraagt 2.000 euro.

Wippingen

In de nacht van 18 op 19 mei is aan de Kluser Straße in Wippingen een geparkeerde VW opengebroken. Uit de auto werd een portemonnee gestolen. De schade bedraagt 300 euro.

Lathen

Gistermorgen is tussen 8.00 en 8.20 uur een bestuurster van een Porsche tegen twee pilonnen gereden, toen zij vanuit de Wahner Straße rechtsaf de Sögeler Straße in Lathen opdraaide. De pilonnen waren daar door een bedrijf neergezet omdat er op de vluchtheuvel groenwerkzaamheden plaatsvonden. De politie is op zoek naar de automobiliste en eventuele getuigen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.